Водний відпочинок в Bukovel

Літній відпочинок у горах зазвичай асоціюється з пішими гірськими прогулянками та розміряним пікніком із бринзою й чаєм. Варіант не для тих, хто влітку просто хоче лежати біля водички з книжкою або опанувати вейкбординг чи надувний "банан". А що, якщо ми скажемо, що Bukovel – то серце водного відпочинку в Карпатах?

Словосполучення "гірські озера" зазвичай викликає доволі спокійні асоціації: кольорову картинку водички посеред лісу, крижану температуру та поодинокий човен, пришвартований біля берега. Bukovel же пропонує три озера для водного відпочинку з безліччю атракцій на будь-який смак: від катамарану до вейкбордингу.

Озеро Молодості
Це найбільше штучне озеро в Україні обладнане пляжем із лежаками, парасольками, роздягальнями та зоною активного відпочинку. Тут можна як завалитися на лежак засмагати на цілий день, так і спробувати щось нове та жваве: катамарани чи сапборди. Біля озера також є комплекс із басейном, джакузі та рестораном для поціновувачів пляжних клубів із чудовим видом – VODA club.

Озеро №2
На цьому озері ви можете покататися на вейкборді у STAV14 WAKE PARK, що біля витягу №11 та Food Park. Bukovel — це насправді ідеальне місце, аби вперше спробувати вейк та "скуштувати на смак" цей спорт у комфортних умовах. Вода в озері нагрівається до комфортної температури та не містить шкідливих бактерій. Вам не заважатимуть плавці, човники чи байдарки – усе озеро лише ваше. Тренери досвідчені й терплячі, а після катання можна посидіти в райдерській тусовці. Кататися можна дітям від 5 років, людям поважного віку – усе безпечно. Вміти плавати необов’язково для вейку – вам допоможе жилет.

Мале озеро
У самому центрі курорту Bukovel це озеро ідеальне для відпочинку з дітьми, адже тут розташований атракціон "Аквадром" – катання на електрочовнах. Це як автодром у парку розваг, але на воді та серед природи. Малі будуть у захваті!

Літо має безліч барв, якщо обрати для відпочинку різнопланове місце, схоже на калейдоскоп. І Bukovel саме такий: гірський хайкінг, засмага, вейк. Як не скрути той калейдоскоп, виходить строката картинка.