Bukovel – безпечний відпочинок для всієї сім’ї

Перший і найголовніший запит у сімейному відпочинку – це не дитяча кімната в ресторані чи басейн із підігрівом. Це – безпека. Подорож із сім’єю і так доволі непростий процес, тож безпеку як базову потребу хочеться мати під час відпустки автоматично, аби не піклуватися ще і про неї. Це зрозуміло. Тому Bukovel зробив усе, аби стати для вас абсолютно безпечним та безтурботним місцем.

На території курорту пропонуються різноманітні атракціони під наглядом фахівців, гарантується якість обладнання та своєчасність технічного огляду всіх механізмів, конструкцій та приладів. Ви можете бути впевнені, що активності в Bukovel принесуть вам лише позитивні враження та радісні спогади. Дозвілля доступні для кожного: від малечі до поважних людей.

У Bukovel підготовлені нескладні та безпечні маршрути для піших походів. Ними ви зможете поринути в тиху природу без ризику заблукати, загрузнути десь у лісі чи втомитися на важкому підйомі. Усе розмірено, зручно та безпечно – просто прогулюйтеся та насолоджуйтеся краєвидами.

Також Bukovel – це 100 % безпека для мам і дітей на території курорту, що цілодобово охороняється та доглядається працівниками задля вашого комфортного відпочинку. Можна досліджувати територію в будь-який час та будь-якими стежками й бути певними, що з лісу на вас не нападуть вовкулаки чи почвари.

І, авжеж, ми турботливо піклуємося не лише про гостей та їхню безпеку, але і про середовище, у якому перебуваємо. Працюємо за законом України, але і прислухаємося до закону природи: якщо сьогодні вона вирішила влупити дощ, ми не йдемо проти її планів та закриваємо атракції, що можуть бути небезпечні під час зливи. Якщо пече сонце, відкриваємо парасольки. А якщо випав сніг, «вітаємо на ярмарку з гарячими напоями!».

Безпека туристів – пріоритет Bukovel, адже курорт є частиною гостинного регіону, що піклується про гостей як про власну родину.