КЛУБНІ КАРТИ В СЕЗОНІ 20-21

11 СЕРПНЯ 2020
Клубні карти в сезоні 20-21

Друзі, починаючи з наступного зимового сезону (2020-2021) ми вирішили дещо змінити умови використання та поповнення клубних карт. Просимо ознайомитися зі змінами.  

Клубна картка "Brilliant"

Клубна картка "Brilliant" – безлімітні можливості для вашого VIP катання та VIP відпочинку на курорті. Картка "Brilliant" дає своєму власнику можливість безлімітного катання протягом діючого зимового сезону. Також, картка дає можливість швидкого проходу до витягів через всі турнікети курорту, в тому числі через VIP турнікети.

Вартість картки "Brilliant" 17650 грн. Термін дії картки 1 зимовий сезон. Клубну картку можна буде придбати на наступні зимові сезони згідно актуальної на той момент ціни.

Дану картку, ви можете придбати в будь-якій касі курорту, або ж замовити через наш online магазин Bukovel24 і ми перешлемо вам її "Новою поштою". 

Зверніть увагу! Користуватись клубною карткою "Brilliant" може тільки його зареєстрований власник. При підозрі передачі клубної картки "Brilliant" для користування іншими особам може призвести до її блокування. 

Всі карти "Brilliant", які були придбані раніше залишаються чинними до їх повного використання, але не можуть бути поповненні далі на старих умовах. 

Клубна картка "Gold"

Клубна картка "Gold" – спеціальна картка для тих, хто цінує свій час та бажає швидше проходити через турнікети курорту. Картка "Gold" дає своєму власнику можливість швидкого проходу до витягів через всі турнікети курорту, в тому числі через VIP турнікети.  

Окрім цього, дана картка дає можливість поповнювати її катанням online, не витрачаючи ваш час в чергах до кас курорту.

Вартість картки "Gold" 4400 грн. Термін дії картки 1 зимовий сезон. Дану картку можна буде придбати на наступні зимові сезони згідно актуальної на той момент ціни.  

Дану картку, ви можете придбати в будь-якій касі курорту, або ж замовити через наш online магазин Bukovel24 і ми перешлемо вам її "Новою поштою". 

Зверніть увагу! Користуватись клубною карткою "Gold" може тільки його зареєстрований власник. Передача клубної картки для використання іншими особами може призвести до її блокування. 

Всі карти "Gold", які були придбані раніше залишаються чинними до їх повного використання, але не можуть бути поповненні далі на старих умовах. 

Клубна картка "Bukovel Card"

Багаторазова пластикова картка, яка дає можливість її поповнювати в будь-який момент online без відвідування каси. Вартість – 70 грн. Термін дії необмежений. 

Клубна картка "Discount"

Починаючи з зимового сезону 2020-2021 клубна картка "Discount" більше не випускається і не пролонгується. 

Просимо звернути увагу власників куплених раніше та діючих клубних карт "Discount".

Всі карти, протягом терміну їх дії, надають їх власникам право на знижку 50% при придбанні скіпасів в "Високий сезон" (17 грудня - 1 січня; 7 січня - 17 березня) таких типів:

  • 3 дні на вибір,
  • 5 днів на вибір,
  • 10 днів на вибір.

Звертаємо увагу, що використовувати свою картку "Discount" для отримання знижки можна тільки безпосередньо в касах курорту.

Клубні картки не надають інших пільг або знижок!