ЗМАГАННЯ В BUKOVEL ТРИВАЮТЬ!

16 ЛЮТОГО 2024
Змагання в Bukovel тривають!

Bukovel – локація для спортивних перемог. Сезон офіційних спортивних змагань із зимових видів спорту триває. На схилах Карпат відбуваються чемпіонати України серед різних вікових категорій та міжнародні рейтингові змагання FIS з гірськолижного спорту, фристайлу та сноубордингу.

7-9 лютого серію відкрив чемпіонат України з гірськолижного спорту серед юнаків та дівчат, які виборюють місце у резерві національної збірної України, а також право представляти Україну на міжнародних змаганнях у цьому спортивному сезоні. Протягом двох днів, 117 спортсменів змагались у гігантському слаломі та слаломі.

З 12 до 14 лютого на схилах Карпат відбувався відкритий чемпіонат України з альпійського сноубордингу під егідою FIS. У перший день спортсмени змагались у паралельному слаломі-гіганті. Дисципліною другого дня став паралельний слалом. Абсолютною чемпіонкою за підсумками двох змагальних днів серед жінок стала Аннамарі Данча. У чоловіків, “золото” у двох дисциплінах виборов Михайло Харук.

Спортивне дійство на трасах гірськолижного курорту триватиме до 5 березня. Захоплюючі виступи та яскраві емоції від перегляду очікують на усіх вболівальників. Тож запрошуємо усіх охочих до фан-зон змагань на схилах 2А, 8А та 8В.