ЗАПРОШУЄМО НА ТРАВНЕВІ СВЯТА У «БУКОВЕЛЬ»!

22 КВІТНЯ 2021
Запрошуємо на травневі свята у «Буковель»!

Друзі! 

Якщо ви ще не спланували вихідні на травневі свята, саме час це зробити. Запрошуємо Вас провести їх із сім'єю та друзями в «Буковелі», серці Карпат!

Ось чому ви маєте провести ці вихідні дні у нас:

1. Сезон катання все ще триває, і ви зможете не тільки погрітись на лагідному весняному сонечку, але й катнути свіженьким
вельветом наших схилів.

2. Спеціальна ціна на проживання в готелях «Буковелю» - від 630 грн. за номер на добу на двох. У вартість проживання вже включено 2 години відпочинку у SPA-центрі «4 сезони». Бронюйте проживання зараз та отримуйте знижку до 30%. Кількість номерів за спеціальною акційною ціною на ці дати обмежена.

3. До ваших послуг - різноманітні кафе та ресторани з українською та світовими кухнями.

4. Навіть якщо ви не катаєтесь на лижах чи сноуборді, зможете знайти на території велику кількість атракціонів для активного чи спокійного сімейного відпочинку. Контактний зоопарк та скансен «Гуцул ленд». Родельбан, тролей - атракціони, від яких в хорошому сенсі перехоплює дихання. Прокат велосипедів, електросамокатів та багато інших сервісів, які зроблять ваше перебування у нас змістовним та насиченим емоціями. Неймовірні краєвиди для ваших сторіс у соцмережах будуть додатковим приємним бонусом. 

«Буковель», серце Карпат, запрошує!