Відпочинок в таборі “Артек-Буковель” для дітей із великих прийомних родин

4 ЧЕРВНЯ 2024
Відпочинок в таборі “Артек-Буковель” для дітей із великих прийомних родин

До старту табору “Артек-Буковель” залишились лічені дні. Цього літа табір зустрічатиме 1 500 дітей із великих прийомних родин, які відпочиватимуть тут завдяки фінансуванню від Фундації Олени Зеленської. Головна мета такого проєкту – відновити фізичне та ментальне здоров’я дітей. Тож найкращим місцем для відпочинку знову стануть Українські Карпати, адже саме тут діти почуватимуться в безпеці та спокої.  

Bukovel радий забезпечити умови для відпочинку майбутнього покоління й робить усе можливе, щоб кожна дитина відчула себе щасливою. Чисте повітря, унікальна гірська екосистема, п’ятиразове збалансоване харчування, насичені програми кожного заїзду, турботливі вожаті та охорона курорту 24/7 – все це сприятиме відновленню маленьких гостей та допоможе створити незабутні спогади на все життя.

Проєкт із організації відпочинку для дітей із великих прийомних родин триває другий рік поспіль. Минулого літа табір “Артек-Буковель” відвідали близько 1 200 вихованців із  218 великих прийомних родин. Це були діти з Харківської, Херсонської, Сумської, Запорізької та інших прифронтових областей, а також ВПО з Донеччини та Луганщини.

"Для нас дуже важливо, щоби на відпочинок поїхала максимальна кількість дітей із кожної великої прийомної родини. Адже не завжди батькам, у яких подекуди до десяти дітей, вдається одночасно відправити на відпочинок усіх. Проєкт Фундації дає таку можливість, і цього сезону ми зробили акцент саме на тому, щоб відправити до Карпат якомога більшу кількість дітей із таких родин", – наголошує Олена Зеленська, засновниця Фундації.

До зустрічі в серці Карпат!