ВЕСНЯНІ АКЦІЇ 2018 ПРОДОВЖЕНО ДО 31.05.2018

2 ТРАВНЯ 2018
Весняні акції 2018 продовжено до 31.05.2018

Друзі!

Традиційно, в останні дні дії акцій, ми отримуємо багато ваших звернень стосовно умов акцій, правил їх використання,  вартості й умов їх придбання.

Через нові правила придбання та автентифікації акційних абонементів, багато наших клієнтів з різних причин не встигли нею скористатись і зараз нам про це пишуть.

Тому на ваші численні прохання ми вирішили продовжити весняні акції до 31 травня включно.

У порівнянні з попереднім місяцем акційні ціни дещо зростають, адже правило «раніше плануєш – дешевше купуєш» у нас залишається незмінним.

«Все й одразу» 

«Раніше плануєш – дешевше купуєш» 

Зверніть увагу!

З минулого сезону ми змінили правила купівлі акційних абонементів.

Відтепер акційні абонементи можна придбати виключно on-line в єдиного офіційного дилера курорту.

При купівлі акційних абонементів on-line вам потрібно буде пройти коротку процедуру авторизації та прикріпити до придбаного абонемента ваше фото. Фото власника має бути зроблене на білому фоні. 70-80% від площі фотографії має займати обличчя  власника, відповідати його сучасному зовнішньому вигляду та бути зробленим без застосування ретушування чи іншого способу корегування. Якщо людина носить окуляри – додаткові вимоги: скло має бути незатемнене і без відблисків, оправа не повинна закривати жодної частини ока. Фото для авторизації можна буде загрузити як з комп’ютера, так і зробити за допомогою web-камери on-line. Акційний абонемент стає активним виключно після процесу його авторизації та закріплення за ним особи власника. Зміна особи власника акційного абонемента не можлива.

Нагадуємо, що в ТК «Буковель» діє правило: 1 абонемент - 1 людина. Абонемент є власністю однієї людини, відповідно використовувати його може тільки він (вона). У разі виявлення використання акційного абонемента людиною, яка не є його зареєстрованим власником, абонемент буде заблокований службою безпеки курорту. Передача абонемента близьким родичам, друзям, членам сім'ї також заборонена. Наголошуємо, що при купівлі абонементів на сумнівних сайтах, з рук чи в інших не авторизованих точках продажу, курорт не несе відповідальності за їх придатність до використання. Однак звертаємо вашу увагу на те, що всі акційні та невикористані діючі абонементи, які були придбані за нашими акціями в попередні роки, дійсні до їх повного використання без додаткової фотоавторизації.

Купуйте акційні абонементи. Заощаджуйте ваші кошти, а не емоції.

Країна «Буковель» запрошує вас.