ВЕСНЯНІ АКЦІЇ 2017

21 БЕРЕЗНЯ 2017
Весняні акції 2017

Друзі, маємо для вас новину, на яку ви точно чекаєте.

Вже з 22.03.2017 ми розпочинаємо весняні акції, які дозволять вам заощадити біля 55% на катанні у ТК «Буковель».

«Все й одразу 2017-2018»

«Раніше плануєш – дешевше купуєш 2017-2018»

«Акція на прокат спорядження 2017-2018»

«Клубна картка»

«Тарифи на катання та прокат спорядження в зимовому сезоні 2017-2018»

Поспішайте, адже найнижчі ціни та найкращі умови купівлі абонементів на катання тільки зараз. Через можливі коливання курсу національної валюти, ми залишаємо за собою право зміни цін на катання  в сезоні 2017-2018. Єдиною гарантією придбати абонементи на катання за кращою ціною  є придбання  їх зараз, протягом періоду акцій.

Зверніть увагу!

З цього сезону ми дещо змінюємо та оптимізуємо правила купівлі акційних абонементів.

Відтепер акційні абонементи можна буде купити виключно on-line в єдиного офіційного дилера курорту http://shop.bukovel.info

При купівлі акційних абонементів on-line вам потрібно буде пройти коротку процедуру авторизації та прикріпити до придбаного абонемента ваше фото. Фото власника має бути зроблене на білому фоні. 70-80% від площі фотографії має займати зображення обличчя  власника, яке має відповідати його сучасному зовнішньому вигляду та бути зробленим без застосування ретушування чи іншого способу корегування. У випадку постійного носіння людиною окулярів діють додаткові вимоги: скло незатемнене і без відблисків, оправа не повинна закривати жодної частини ока. Фото для авторизації можна буде загрузити як з комп’ютера, так і зробити за допомогою веб-камери on-line. Акційний абонемент стає активним виключно після процесу його авторизації та закріплення за ним особи власника. Зміна особи власника акційного абонемента не можлива.

Нагадуємо, що в ТК «Буковель» діє правило: 1 абонемент - 1 людина. Абонемент є власністю однієї людини, відповідно використовувати його може тільки він (вона). У разі  виявлення використання акційного абонемента людиною, яка не є його зареєстрованим власником, абонемент буде заблокований службою безпеки курорту. Передача абонемента близьким родичам, друзям, членам сім'ї також заборонена. Наголошуємо, що при купівлі абонементів на сумнівних сайтах, з рук чи в інших не авторизованих точках продажу, курорт не несе відповідальності за їх придатність до використання. Тим не менш, наголошуємо на тому, що всі акційні та невикористані діючі абонементи , які були придбані за нашими акціями в попередні роки, дійсні до їх повного використання без додаткової фотоавторизації.

Адміністрація курорту була змушена піти на такі кроки, бо в цьому сезоні ми фіксували особливо багато випадків, коли наші гості ставали жертвами недобросовісних дилерів та шахраїв.

При купівлі абонементів з рук чи через Інтернет,  людям часто продавали використані  або підроблені абонементи. Спостерігались  перепродажі абонементів з рук у межах курорту, що також заборонено. Часто шахраї робили спроби отримати (відновити) абонемент на катання в касі, пред’являючи фальшивий фіскальний чек.

Впевнені, що завдяки впровадженню нових правил купівлі акційних абонементів, таких випадків стане значно менше, що в свою чергу, буде мати позитивні наслідки для всіх гостей курорту.

Купуйте акційні абонементи. Заощаджуйте ваші кошти, а не емоції.

Слідкуйте за оновленням інформації на сайті.

Країна «Буковель» запрошує вас.