УВАГА, ЗАПРАЦЮВАЛИ ШАХРАЙСЬКІ САЙТИ!

12 ЖОВТНЯ 2020
Увага, запрацювали шахрайські сайти!

Друзі, вже традиційно, під час проведення акцій попереднього продажу акційних ski-пасів, активізуються інтернет-шахраї, які намагаються максимально детально скопіювати наш сайт та видати себе за офіційний магазин із продажу ski-пасів. 

На жаль, інтернет-середовище досить ліберальне, регуляція таких шахрайських дій слабка. Тому єдиним дієвим методом для запобігання такого явища є наше постійне нагадування та ваше знання, що єдиним офіційним, авторизованим online-магазином із продажу акційних ski-пасів "Буковель" є наш сайт bukovel24.com

Жоден інший online-магазин чи offline-продавець не мають офіційних прав та можливостей для продажу наших акційних ski-пасів. 

Тому вкотре застерігаємо вас про це. Просимо попередити ваших друзів та колег, які на ваш погляд можуть користуватись чи цікавитись нашими акціями. Не ризикуйте, купуючи ski-паси з рук чи на сумнівних сайтах. 

Вкотре повторюємо, що єдиним офіційним авторизованим місцем, де можна придбати наші акційні ski-паси, є наш online-магазин bukovel24.com

Бажаємо вам безпечних покупок та з нетерпінням чекаємо на вас цієї зими.

"Буковель" - серце Карпат, запрошує вас.