ТК «БУКОВЕЛЬ» ТИМЧАСОВО ПРИЗУПИНЯЄ СВОЮ РОБОТУ!

24 БЕРЕЗНЯ 2020
ТК «Буковель» тимчасово призупиняє свою роботу!

Друзі, маємо для вас важливу інформацію!

Починаючи з середи, 25.03.2020, ми зупиняємо роботу витягів та достроково закінчуємо зимовий сезон 2019-2020. 

ТК "Буковель" долучається до жорсткого карантину, який розповсюджуватиметься на всі послуги, на всій території комплексу і від завтрашнього дня припиняє приймати туристів. Усі сервіси будуть закриті.

Нам дуже сумно це констатувати. Погодні умови чудові, сезон катання міг тривати ще досить довго. Станом на зараз немає жодних юридичних причин для закриття, але в цій ситуації ми розуміємо, що кожен наступний день функціонування курорту - це гіпотетичний, додатковий ризик для життя та здоров'я наших гостей. А це те, чим ми не можемо і не будемо ризикувати.

Основною причиною нашого рішення є відсутність достовірної інформації. На жаль, на сьогоднішній день є багато запитань, на які нам із вами влада не дає чіткої відповіді. Скільки саме інфікованих людей в Україні? Чи готові медичні установи прийняти їх та надати необхідну кваліфіковану допомогу? Чи забезпечені лікарні всім необхідним? Скільки людей повернулось останніми днями в Україну з-за кордону? Чи були вони всі здорові та належним чином перевірені? Чи відповідально ці люди відносяться до персональних зобов'язань самоізоляції? Чи забезпечена країна достатньою кількістю тестів для виявлення носіїв вірусів? Усі ці та багато інших запитань наразі без чіткої відповіді. 

Саме тому ми вирішили не ризикувати здоров'ям наших гостей і прийняли рішення про дострокове завершення зимового сезону.

Щодо тих людей, які забронювали проживання в готелях "Буковель" на найближчий період, то їм не варто хвилюватись. Усім нашим гостям, які через ці обставини не зможуть скористатись заброньованими послугами, просимо писати звернення на пошту web@bukovel.com для позитивного вирішення цього питання.

Бажаємо вам здоров'я! До зустрічі після карантину!

"Буковель" - серце Карпат!