ТК «БУКОВЕЛЬ» ТИМЧАСОВО ПРИЗУПИНЯЄ РОБОТУ

13 БЕРЕЗНЯ 2021
ТК «Буковель» тимчасово призупиняє роботу

Друзі!

Доводимо до Вашого відома, що 12.03.2021 регіональна комісія з питань техногенно-економічної безпеки та надзвичайних ситуацій під керівництвом голови Івано-Франківської ОДА Андрія Бойчука постановила - з 13.03.2021 до 09.04.2021 визначити с. Поляниця територією з обмеженим в'їздом.

У зазначений період буде обмежено в'їзд громадянам, що прямують до с. Поляниця (в тому числі до туристичного комплексу «Буковель») з розважальною, спортивною та іншою відпочинковою метою.

Вимоги та рішення регіональної комісії фактично позбавляють ТК «Буковель» об’єктивної можливості для продовження функціонування та надання туристичних послуг.

Зі свого боку адміністрація ТК «Буковель» обіцяє докласти всіх зусиль для забезпечення наших гостей можливостями для отримання придбаних на цей період послуг після 09.04.2021.

З питань перенесення заїздів, заброньованих на цей період, просимо звертатись у організації, через які було здійснено бронювання.

Просимо з розумінням поставитись до цієї ситуації.

Застерігаємо також, що дана інформація може активізувати шахраїв, які під приводом інформації про повернення коштів будуть намагатись отримати Ваші персональні фінансові дані (термін дії картки та CVV код). Будьте уважні! Ми не вимагаємо у наших гостей таких даних. Інформацію стосовно перенесення дати проживання в готелі чи дати катання просимо отримувати ВИКЛЮЧНО через наші офіційні джерела: офіційний сайт, відділ бронювання, офіційна гаряча лінія.

З повагою, адміністрація ТК «Буковель».