ПРОКАТ АВТОМОБІЛІВ «JEEP WRANGLER»

22 ЛИПНЯ 2016
Прокат автомобілів «Jeep Wrangler»

Прокат автомобілів «Jeep Wrangler» можна використовувати просто як прокат авто, а можна ― для екскурсій з водієм. 

Неймовірно красиві автомобілі «Wrangler» компанії «Jeep», вражаюча потужність двигунів – це справжні підкорювачі вершин. Якісний сервіс, цікаві маршрути, незабутні краєвиди.

Тепер Вам не потрібно втомлюватися за кермом свого автомобіля, подорожуючи годинами  гірськими дорогами! 

Ми пропонуємо погодинний і добовий прокат легендарних джипів «Wrangler» для індивідуального відпочинку в горах та організації корпоративних турів в Івано-Франківській області.

Погодинний прокат з водієм. Ми розробили маршрути тривалістю від 1 до 6 годин з відвідуванням водоспадів, урочищ, полонин і вершин наймальовничіших і найцікавіших місць Карпат на комфортних і потужних автомобілях «Jeep Wrangler». Ви можете запропонувати свій маршрут і насолоджуватися подорожжю з нашим водієм, не турбуючись про гірське бездоріжжя.

Прокат без водія (від однієї і більше діб). Для тих, хто впевнений у своїй водійській майстерності і готовий осідлати 4-х літрового залізного коня, ми пропонуємо прокат «Jeep Wrangler» без водія. Ви можете залишити своє авто на паркінгу готелю і без вагань вирушити в мандри  карпатськими дорогами назустріч захоплюючим враженням. Ми допоможемо вибрати цікавий маршрут як для дорослих, так і для клієнтів із дітками.

Якщо у вас велика і дружня компанія, ми допоможемо організувати незабутній відпочинок у Карпатах на «Jeep Wrangler» для святкування корпоративів та інших свят.

Ми знаходимося в ТК «Буковель»

Контакти: +38 068 2 600 700 -ТК «Буковель»,

+38 093 06 06 123- м. Івано-Франкiвськ.