ПРОГРАМА ЛОЯЛЬНОСТІ ДЛЯ ПРОЖИВАЮЧИХ В ГОТЕЛЯХ КУРОРТУ «БУКОВЕЛЬ»

3 ЖОВТНЯ 2019
Програма лояльності для проживаючих в готелях курорту «Буковель»

Друзі, оголошуємо безпрецедентну програму лояльності для гостей, які обирають для відпочинку готелі в ТК "Буковель" та бронюють їх через наш on-line портал "Bukovel 24" або ж відділ бронювання +38 0342 59 55 46 (ТзОВ "Парктур").

Переваги

  • Наші гості отримують можливість проходу через спеціальний, окремий від інших гостей VIP-турнікет на витягах (при умові придбання скіпасу від "1 день" і більше).
  • Наші гості отримують можливість придбання в касах курорту скіпасів на катання за "ранковою акцією" незалежно від години придбання. Гість має можливість придбати катання за "ранковою  акцією" на ту кількість днів і на ту кількість людей, на яку було здійснено бронювання. Додатковим бонусом для наших гостей буде те, що в цю вартість додатково включене вечірнє катання (з 15:00 до 19:30), тоді як за звичайною "ранковою акцією" катання діє тільки до 16:30. 
  • Наші гості отримують можливість безкоштовного "нічного катання" (з 21:00 до 00:00). У ті періоди сезону, коли "нічне катання" буде доступне.
  • Наші гості отримують можливість VIP-проходу  для отримання прокатного інвентаря в прокатних пунктах курорту в пріоритетному порядку. 
  • Наші гості, власники акційних абонементів, які були придбані в цьому чи в попередніх роках і дійсні до використання, також отримують можливість проходу через спеціальний, окремий від інших гостей VIP-турнікет.

Увага!

Обов'язковою умовою для отримання цих переваг є бронювання послуг через відділ бронювання курорту +38 0342 59 55 46 (ТзОВ "Парктур"), on-line сервіс "Bukovel 24" або ж рецепцію готелю "Буковель". У разі придбання проживання через сторонні on-line сервіси, турагентів чи рецепції готелів-партнерів (окрім рецепції готелю "Буковель") ці переваги стають для гостей недоступними. 

У зв'язку з введенням у дію програми лояльності для проживаючих у готелях "Буковель" вам потрібно отримати ключ-карту, яка дасть можливість проходити через VIP-турнікет. За кожну видану картку необхідно залишати заставу 200 грн. Заставу можна здійснювати як готівковим, так і безготівковим шляхом. Після повернення ключ-карти назад вашу грошову заставу буде повернено в повному розмірі.

Перелік можливостей та опцій по програмі лояльності залежить від періоду сезону. Про повний перелік можливостей акції лояльності, під час періоду вашого проживання, запитуйте в менеджерів відділу бронювання або рецепції готелю.

Бронюючи послуги через відділ бронювання ТзОВ "Парктур" та on-line сервіс "Bukovel 24", ви завжди отримуєте більше.

Бронюйте зараз проживання зі знижками до 50%.

"Буковель" – серце Карпат, запрошує вас.