НОВА СТРАХОВА ПРОПОЗИЦІЯ ВІД СК «КНЯЖА VIG»

10 СІЧНЯ 2022
Нова страхова пропозиція від СК «Княжа VIG»

Любите активний відпочинок у горах? Плануєте відпочинок у ТК «Буковель»? Тоді пропонуємо Вам спеціальну страхову пропозицію від СК «Княжа VIG».

Для тих, хто любить активний відпочинок в горах та дбає про свою безпеку, СК «Княжа VIG» пропонує спеціальну програму страхування «Подорожуй у Буковель».

Як придбати страхування?

  • На сайті, коли купуєте ski-пас;
  • у касах курорту – запитайте про ski-пас зі страхуванням;
  • уже придбали ski-пас? Скористайтесь Telegram-ботом або підключіть послугу на сайті.

У разі настання страхової події ми пропонуємо клієнтам висококласне медичне обслуговування у медичному центрі на території ТК «Буковель», клініках рівня «В», «С», «А», аптеках регіону.

Програма передбачає унікальне комплексне страхове покриття для клієнтів, зокрема пошук в горах та транспортування з використанням гірської пошуково-рятувальної служби, екстрену медичну допомогу, невідкладну амбулаторну допомогу, екстрену медичну допомогу на випадок травми (надається в умовах спеціалізованого закладу), медичне транспортування тощо.

За більш детальною інформацією про програму звертайтеся до спеціалістів СК «Княжа VIG» за телефоном гарячої лінії 0 800 213 012.

Надійне страхування – запорука  яскравих емоцій від відпочинку!

Бажаємо вам безпечного відпочинку в «   Буковелі» , серці Карпат!

Умови та деталі страхування

ПРОПОЗИЦІЯ (оферта) №013-2021 щодо укладання електронного комплексного договору страхування відпочиваючих на території ТК «Буковель» - «ПОДОРОЖУЙ В БУКОВЕЛЬ»