«PALACE DEL MAR» НОВИЙ ГОТЕЛЬ-ПАРТНЕР В СОНЯЧНІЙ ОДЕСІ

3 ТРАВНЯ 2018
«Palace Del Mar» новий готель-партнер в сонячній Одесі

Друзі, пропонуємо вам познайомитись з нашим новим готелем – партнером «Palace Del Mar», який розташований на березі Чорного моря, в самому серці Одеси!

«Palace Del Mar» є відреставрованим пам'ятником архітектури, що в поєднанні з чудовим інтер'єром створює абсолютно неповторний ефект: унікальні вітражі, люстри, меблі ручної роботи, приватний парк, де ростуть понад 200 видів унікальних дерев та рослин.

В готелі доступно 35 номерів різних категорій. Більшість номерів мають відкриті тераси та балкони з захоплюючими краєвидами. Кожен номер оснащений клімат-контролем, міні-баром, супутниковим телебаченням, цифровою телефонією та доступом в Інтернет.

На території готелю для вас працює ресторан «Pasta Fresca» з концепцією регіональної італійської кухні південних регіонів - Апулія, Кампанія, Лаціо, Калабрія, Базиліката, Сардиния, Сицилія та свіжою пастою власного виробництва.

Не думайте про те, як відпочивати, просто відпочивайте. Ми цінуємо і враховуємо кожне побажання нашого Гостя. Ви завжди відчуєте турботу і теплоту прийому в нашому готелі.

Готель «Palace Del Mar» - нічого зайвого, тільки найкраще.

Бронювати!

«Буковель» рекомендує!