ОТРИМАЙТЕ ІДЕНТИФІКАТОР БЕЗПЕЧНОГО ГОСТЯ!

20 СІЧНЯ 2022
Отримайте ідентифікатор безпечного гостя!

Друзі! 

Відповідно до розпорядження Кабінету міністрів, починаючи з 24.01.2022 Івано-Франківщина переходить в «червону зону» карантинних обмежень.

Нагадуємо, що в умовах «червоної» зони відпочинок на курорті «Буковель» є доступним виключно особам, які пройшли повний курс вакцинації, мають негативний ПЛР-тест або довідку про одужання. Відповідно до чинного законодаства обов’язком адміністрації курорту є перевірка гостей на предмет дотримання цих умов!

Для того, щоб зробити відпочинок гостей зручним та приємним, курорт розробив систему ідентифікаторів безпечного гостя, яка суттєво спрощує процедуру перевірки COVID-статусу. Згідно з системою, гості курорту проходять підтвердження своїх документів 1 раз: при поселенні в готель, купівлі скіпасів у касах курорту, отриманні прокатного спорядження, проходженні експрес-тесту та інших місцях, пристосованих адміністрацією курорту для такої ідентифікації. 

Після підтвердження COVID-статусу гість отримує ідентифікатор безпечного гостя, наліпку, яку закріплює на видному місці (верхньому одязі, шоломі, і тд). Ця наліпка буде сигналізувати працівникам курорту та компетентним органам, що гість пройшов COVID-перевірку та є безпечним для оточуючих.

Маючи таку наліпку, гості курорту отримують можливість не підтверджувати кожного разу свій COVID-статус на витягах, ярмарках, інших сервісах та атракціонах, які знаходяться на відкритому повітрі. 

Отримайте ідентифікатор безпечного гостя зараз та насолоджуйтесь відпочинком без додаткових обмежень! 

Перелік місць де можна отримати ідентифікатор:

  • на рецепції готелю «Буковель» при поселенні;
  • в касах ТК «Буковель» при купівлі скіпасів;
  • в прокатних пунктах ТК «Буковель» (при умові оренди прокатного спорядження);
  • в пунктах проведення експрес-тестів на COVID19: багаторівневий паркінг №1, медичний центр ТК «Буковель»;
  • в готелях-партнерах у регіоні.

Увага! 

Процедура отримання ідентифікатора безпечного гостя, як і сама наліпка, є безкоштовною! У випадку, якщо ви загубили чи пошкодили ваш ідентифікатор, потрібно буде повторно пройти процедуру верифікації в будь-якому місці видачі та отримати його знову. 

Наліпка-ідентифікатор безпечного гостя не працює при вході та перебуванні в кафе, ресторанах, інших сервісах, які знаходяться всередині приміщень. Для них діє система перевірки на вході, передбачена положеннями МОЗ.

При бажанні чи службовій необхідності, компетентні органи можуть та мають право вибірково перевіряти гостей курорту на предмет права перебування та відпочинку у місцях, що знаходяться у «червоній» зоні карантинних обмежень, навіть при наявності ідентифікатора безпечного гостя. Просимо з розумінням ставитись до таких процедур та бути готовими (мати при собі документи) при потребі засвідчити ваше право на перебування та відпочинок у «червоній» зоні.

«Буковель», серце Карпат, запрошує!