НОВІ ОПЦІЇ ТА ЦІНИ НА КАТАННЯ!

17 ЛЮТОГО 2016
Нові опції та ціни на катання!

Шановні гості курорту, на ваші численні прохання адміністрація курорту вирішила ввести в дію додаткову опцію на катання - «Півдня». Термін дії денного абонемента з 13:00 до 19:30 (включно з вечірнім катанням). Вартість абонемента «Півдня» -  400 грн. 

У свою чергу вартість абонемента «3 години» суттєво знижено. Відтепер, вартість опції «3 години» 300 грн., замість попередніх 530 грн.

Вартість абонементів для пільгових категорій чи під час «Оксамитового сезону» дивіться детальніше в оновленій таблиці з цінами


Дані заходи здійснені адміністрацією курорту задля уникнення підґрунтя для перепродажу вже придбаних абонементів.

Попереджаємо! Перепродаж чи передачу абонементів на катання іншим особам суворо заборонено. Абонемент є власністю покупця і діє до повного використання, але використовувати його має право тільки він. Адміністрація курорту залишає за собою право повного блокування та ануляції скіпасів, які були перепродані або передані іншим особам. За дотриманням правил використання абонементів слідкують як наші представники служби охорони, так і спеціальне програмне забезпечення на витягах. У разі виявлення фактів перепродажу або використання абонементів, що були придбані іншими особами, вони будуть заблоковані. 

Нагадуємо, що останнім часом почастішали випадки продажу підроблених абонементів.

Будьте обачливими! Купуйте тільки офіційні абонементи на катання у ТК «Буковель».

Бажаємо приємного та безпечного катання.

Країна «Буковель» запрошує вас.