НОВІ ГОТЕЛІ В ТК «БУКОВЕЛЬ»

17 ГРУДНЯ 2018
Нові готелі в ТК «Буковель»

Друзі, пропонуємо вашій увазі абсолютно нові готелі на курорті «Буковель»

«Bukovel Residence Chalet»

Станьте першими гостями абсолютно нових котеджів «Bukovel Residence Chalet»!

Котеджне містечко розташоване поруч з витягами 2, 2R, 5. Містечко складається із комфортабельних будиночків трьох типів з власним ski-in/ski-out. У всіх будиночках вас вразить сучасний авторський дизайн, тераса з мангалом та неймовірний вигляд на центральну частину курорту, яка знаходиться в пішій п’яти хвилинній досяжності! 

Апарт-готель «Beskyd Suites»

Відчуйте переваги проживання в абсолютно новому готелі. Апарт-готель «Beskyd Suites» у «Буковелі»! 

Готель розташований в безпосередній близькості (10 м) від нижньої станції гірськолижного витягу №5.

Із готелю відкривається мальовничий вид на гори та гірськолижні траси. До послуг гостей: цілодобова стійка реєстрації, безкоштовний Wi-Fi та зручна кімната зберігання лиж і гірськолижного спорядження.

У будівлі готелю присутній закритий паркінг, завдяки чому ваше авто буде завжди у безпеці та надійно захищене від будь-яких погодних умов.

Вишукані просторі номери оснащені зручними меблями, технологічною системою обігріву й кондиціонування, які оформлено в сучасному стилі мінімалізму. Облаштована кухонна зона дозволить вам при бажанні самим готувати їжу.

У одній будівлі з готелем (на першому поверсі) розташований м’ясний ресторан автентичної американської кухні «Rebra BBQ».

Скористайтесь привілеєм стати одними з перших гостей нового апарт-готелю.

Увага! У честь відкриття готелю «Beskyd Suits» першим клієнтам знижка 25%. Кількість акційних номерів обмежена. Деталі пропозиції за телефоном гарячої лінії +0342 59 55 46 

Запрошуємо в «Буковель» – серце Карпат.