«BUKOVEL OPEN. ГОРИ КЛИЧУТЬ!»

9 ЛИСТОПАДА 2017
«Bukovel Open. Гори кличуть!»

"Bukovel Open. Гори кличуть!" - фестивальне відкриття сезону в ТК "Буковель", що вже стало традиційним. Ідеальний вікенд для всіх, хто любить сніг, гори і вечірки, а також атмосферу справжнього альпійського фестивалю!

Всі подробиці шукайте на офіційному сайті

а також на сторінці в "Facebook"

Концерти та вечірки

Спеціальним гостем відкриття сезону стане ONUKA!

Діджей сети на Apres Ski Party Open Air біля центрального витягу, щовечора - тематичні вечірки в "Buka Club", "Veranda" і великий концерт в "Buka". І, звичайно ж, легендарна Pool-Party в басейні просто неба в "Voda Club".

На схилах для любителів і новачків

Для бажаючих підвищити свій рівень майстерності свої двері відкриє Trick School з програмою з баттерінгу для досвідчених. Хлопці з проекту "Snow Factory" проведуть Ollie Contest за підтримки Burton і Amauter Countest від "Quiksilver", "Roxy", "DC". Дівчат чекає активна програма від проекту "Workout" з майстер-класами і тренуваннями.

Рекорд з масового спуску

Для всіх без винятку ми організуємо масовий фановий спуск "The Wall". Це єдині змагання, де для перемоги потрібні не стільки навички, скільки драйв, артистизм і найголовніше - креативний костюм.

Ціни

У період проведення фестивалю на курорті діють ціни і спеціальні пропозиції низького сезону на проживання та скіпаси! А при купівлі фестивального браслету заздалегідь діють значні знижки!

Вхід на всі події "Bukovel Open. Гори кличуть!" тільки за наявності фестивального браслета. Детальна програма та купівля фестивальних браслетів на сайті.