Бронюйте 7-му зміну в "Артек-Буковель" з програмою "єОздоровлення"

13 СЕРПНЯ 2024
Бронюйте 7-му зміну в "Артек-Буковель" з програмою "єОздоровлення"

"Артек-Буковель" приєднався до державної програми "єОздоровлення", щоб допомогти сім’ям, в яких діти потребують особливої соціальної уваги та підтримки, подарувати якісний відпочинок та оздоровлення. Тож відтепер путівку в табір можливо оплатити за кошти, надані державою за принципом "гроші ходять за дитиною". 

Отримувачами бюджетних коштів згідно програми є один із батьків (особа, яка його/її замінює) дитини (в тому числі зареєстрованої як внутрішньо переміщена особа, що отримує допомогу на проживання внутрішньо переміщеним особам), що виховується в малозабезпеченій сім’ї та належить до таких категорій, як дитина з інвалідністю (здатна до самообслуговування) або дитина з багатодітної сім’ї.

Ловіть гарну можливість забронювати додатковий заїзд із 30 серпня до 12 вересня в таборі “Артек-Буковель” за зниженою ціною. Тематика зміни – "За межами сьогодні. Невіртуальна реальність". Під час відпочинку діти будуть покращувати вміння вирішувати різні ситуації, вчитимуться розуміння емоцій оточуючих та співпереживання й допомоги один одному. І, звичайно, будуть багато спілкуватися в реальному житті поза межами гаджетів та віртуальних платформ. Незмінними залишаються такі послуги: проживання у котеджах Bukovel Hotel, 5-разове харчування, турбота вожатих, охорона території курорту та медичне забезпечення 24/7. 

А для батьків на цей період надаємо знижку -20% на проживання в Bukovel Hotel. 

Бронюйте заїзд на сайті або звертайтеся за телефоном: +38 (0342) 59 11 00

До зустрічі в серці Карпат!