ATLAS WEEKEND BAR & APRÈS SKI РОЗПОЧИНАЄ РОБОТУ!

18 ГРУДНЯ 2023
Atlas Weekend Bar & Après Ski розпочинає роботу!

Bukovel пропонує дозвілля для кожного. 

21 грудня розпочинає роботу Atlas Weekend Bar & Après Ski. Організатори назвали цей рік "Сезон гостин". У дні відкриття на гостей чекатимуть українські dj-сети, частування на локації, інтерактиви. Першим гостем благодійних гостин стане фронтмен гурту “O.Torvald”, військовослужбовець Збройних сил України Женя Галич, який буде збирати донати на потреби свого батальйону.

Цього року за смачне на столах відповідає Євген Клопотенко, який презентуватиме новий український стрітфуд у рамках співпраці з Atlas Weekend Bar & Après Ski. Гостинець, крумплі, пундики... Українські страви в фірмовому поєднанні з креативом відомого шеф-кухаря роблять фудкорт локації фішкою всього сезону у Bukovel.

На локації будуть представлені благодійні ініціативи у вигляді крафтової крамнички, де гості зможуть придбати продукцію від українських виробників, весь прибуток з продажу якої буде передано на потреби благодійних фондів, а також задонатити на хімічні термогрілки військовим. Кожен із запрошених зіркових гостей буде залучений до генерації донатів під час заходів.

Шукайте локацію на даху Паркінгу №2, поруч із 7-м витягом.

Вхід безкоштовний. Локація працює щоденно з 10:00 до 20:00.

Слідкуйте за анонсами на сторінці локації в Instagram.