АКЦІЇ НА КАТАННЯ В ЛИСТОПАДІ. ЗНИЖКА -15%!

1 ЛИСТОПАДА 2020
Акції на катання в листопаді. Знижка -15%!

Друзі, у період з 01 до 30 листопада у вас є остання нагода заощадити на катанні та прокаті спорядження в зимовому сезоні 2020-2021.

Порівняно з цінами, які будуть в касах та прокатних пунктах курорту, акційна знижка становить -15%.

Катання від 399 грн. за день.

Прокат спорядження від 99 грн. за день.

Плануйте ваш зимовий відпочинок зараз та економте кошти.

Заходьте на сервіс Bukovel24, реєструйтесь та купуйте акційні ski-паси, які максимально підходять під ваш сценарій зимового відпочинку. 

Важливо!

1. Термін дії нових акційних ski-пасів 2 зимові сезони від дати їх покупки.

2. Уважно слідкуйте за періодом дії придбаних вами акційних ski-пасів. Кожен період зимового сезону має чіткі часові рамки. До прикладу, якщо ви придбали акційний ski-пас на катання в "Низькому сезоні" на 3-5 днів поспіль і почали його використовувати за 1-2 дні до закінчення цього сезону, то ви не зможете ним скористатись повну кількість днів через те, що розпочинається інший, дорожчий період сезону.

3. Акційні ski-паси можна придбати виключно online, тільки на нашому офіційному додатку Bukovel24.

При купівлі акційних ski-пасів вам потрібно буде пройти коротку процедуру авторизації та прикріпити до придбаного ski-пасу ваше фото. Фото власника має бути чітке, зроблене на білому фоні. 70-80% від площі фотографії має займати обличчя власника, відповідати його сучасному зовнішньому вигляду та бути зробленим без застосування ретушування чи іншого способу корегування. У випадку, якщо людина носить окуляри, – додаткові вимоги: скло незатемнене і без відблисків, оправа не повинна закривати жодної частини ока.

Акційний ski-пас стає активним виключно після процесу його авторизації та закріплення за ним особи власника. Зміна особи власника акційного ski-паса неможлива. Нагадуємо, що в ТК "Буковель" діє правило: 1 акційний ski-пас – 1 власник. Ski-пас є власністю однієї людини, і використовувати його може тільки він (вона). У разі виявлення використання акційного ski-паса людиною, яка не є його зареєстрованим власником, ski-пас може бути заблокований службою безпеки курорту. Передача ski-паса близьким родичам, друзям, членам сім’ї також заборонена. 

4. Попереджаємо, що при купівлі ski-пасів на різноманітних Інтернет-ресурсах, з рук чи в інших неавторизованих точках продажу, ТК "Буковель" не несе відповідальності за їх валідність та придатність до використання.

5. Акційні ski-паси, придбані в попередні роки, залишаються дійсними в межах тих умов, на яких вони були придбані раніше. 

"Буковель" – серце Карпат, запрошує вас.