ОБЕРЕЖНО! ШАХРАЙСТВО ЗІ СКІПАСАМИ!

16 ЛИСТОПАДА 2017
Обережно! Шахрайство зі скіпасами!

Друзі, звертаємо вашу увагу на те, що останнім часом почастішали випадки продажу підроблених скіпасів на катання у ТК «Буковель».

Зараз такі скіпаси пропонують купити «з рук» на різноманітних сайтах і форумах у мережі Інтернет. Людей вводять в оману, пропонуючи скіпаси за нижчою, ніж в on-line магазині ціною. Зрозуміло, що такі скіпаси не будуть дійсними, і людина, яка їх придбала, не зможе ними скористатись. Сам скіпас за зовнішнім виглядом може нічим не відрізнятись від оригіналу. То ж «на око» підробку часто не може визначити навіть спеціаліст.

Шахраї  вдаються і до серйозніших маніпуляцій, ніж просто продаж підробок «з рук». На сайті курорту за номером скіпаса можна визначити, чи дійсний він, який на ньому залишок (днів / разів), коли і скільки було зроблено спусків та інше. Тому шахраї перед тим, як вручити покупцеві скіпас, пропонують звірити інформацію, розміщену на скіпасі, з інформацією, поданою на офіційному сайті курорту. Однак це звичайна маніпуляція. Адже номер квитка може бути дійсним, а от сама картка підробка ні. Інша маніпуляція: шахраї продають декілька квитків одночасно, один із яких є дійсним, а інші - підробки. Часто до підроблених скіпасів,  шахраї можуть додавати навіть оригінал фіскального чеку.

Застерігаємо вас від придбання скіпасів «з рук» чи на сумнівних форумах. Тільки офіційно придбані квитки в касах курорту чи через єдиний офіційний on-line магазин  можуть гарантувати вам те, що це не підробка. У випадку придбання скіпасів у офіційних продавців ви захищені законодавством та правами споживача. У випадку купівлі «з рук» ви незахищені від обману жодним чином.

У свою чергу, попереджаємо вас, що адміністрація курорту не несе відповідальності за ваші матеріальні втрати у випадку купівлі підробленого чи недіючого скіпаса.

Придбавши скіпас на катання в касах, завжди зберігайте чек. У випадку втрати чи пошкодження скіпаса ви завжди зможете відновити його в касах курорту, пред’явивши чек.

Оn-line магазин може зробити заміну придбаних скіпасів згідно заяви від клієнта на сайті.

Бажаємо приємного та безпечного катання.

Країна «Буковель» запрошує вас.