ВЕЧІРКИ У РЦ «БУКА» ТА ПАБІ «КУХЕЛЬ»

4 LUTEGO 2015
Вечірки у РЦ «Бука» та пабі «Кухель»

5 лютого (у четвер) - хедлайнером танцювального марафону стане  законодавець моди у клубній музиці, молодий та успішний ді-джей, якого добре знає і любить столична публіка - Dj Key. Він сміливо і тонко експериментує зі звучанням і різними стилями, руйнуючи стереотипи, запроваджуючи нові модні тренди і створюючи нестримний танцювальний настрій. Його яскраві позитивні треки змусять танцювати навіть любителів  м'яких і комфортних диванів.

6 лютого (у п’ятницю)АнтитілА порадують відвідувачів РЦ «Бука» своїми піснями. Це популярна українська поп-рок група. З кожним роком АнтитілА стають все більш помітною творчою фігурою в українському шоу-бізнесі. Група має в активі три альбоми «Будувуду», «Вибирай» та «Над полюсами», 17 музичних відеокліпів, велику кількість нагород і премій, а також визнання, повагу та любов українського слухача. 

Вхід – 100 грн.

7 лютого (у суботу) – концерт українського гурту “MAD HEADS”. Команда була сформована у далекому 1991 році фронтменом Вадимом Краснооким. Хлопці стали першими, хто подарував українському слухачеві музику рокабілі та ска у різних стилістичних модифікаціях. В цей день вони запалюватимуть публіку як своїми відомими, так і новими хітами. Не пропустіть!

Вхід – 100 грн.

8 лютого (у неділю) – краща вечірка сезону «Brum & Bass»! Гостями вечора стане український drum&bass дует зі Льова – DJ Derrick & DJ Tonika, який пише музику європейського рівня. Цих артистів цінують за добре відомі лейбли: Defcom/Osiris (UK), Outsider (UK), Architecture (UK), Soundtrax (UK), Medschool (UK), Rubik (UK), Fokuz (NL). На Україні вони також відомі як засновники формації FunkMasters.

Резервуйте: +38 0342 59 54 44

Вечірки у пабі «Кухель» 30-31 січня

6-7 лютого (у п’ятницю та суботу) – концерт  групи, яка у своїй назві поєднала один із найстаріших музичних інструментів і життєдайну силу небесного Світила - “Дзвони Сонця”. Це поп-рок група, заснована у 2012 році в містечку Городок Львівської області.
“Дзвони Сонця” пропагують українську пісню оздоблену приємною мелодикою з глибинним текстовим наповненням.
Сонячна енергетика “Дзвонів” заворожує багатьох!

Впродовж вечора пивні війни, конкурси, анімація! Не пропустіть!

Резервуйте столики за телефоном: +38 0342 59 51 44