Z-GAMES ON SNOW!

16 MARCA 2017

Друзі, країна "Буковель" запрошує вас на найяскравіше закриття фестивального сезону – новий фестиваль музики і снігу "Z-Games On Snow". Хедлайнери фестиваля – Іван Дорн і гурт "Гриби", чиї останні треки підірвали мережу: два мільйони переглядів, тисячі репостів і десятки тисяч коментарів.

"Z-Games On Snow" – абсолютно унікальний фестиваль, який об'єднує музику, гори і тусовку. Цілий тиждень у нескінченному святковому ритмі: вдень - на схилі, а відразу після закриття трас і до самого ранку - в закладах "Буковеля". Найкращі діджеї з усієї країни на схилах, у клубах і барах курорту! Après-ski, bar Crowl, гітарні концерти, легендарні вечірки, хіп-хоп, D'n'B, рок, реп, техно, фанк, реггі і навіть більше!

Музичний лайнап "Z-Games On Snow" – це вибухова суміш актуальних українських артистів, резиденцій культових столичних клубів і популярних діджейських прмо-груп, які будуть качати "Буковель" якісним саундом. Музична програма кожного дня складається з декількох блоків, які будуть безперервно змінювати один одного: з 13:00 і до закриття трас вечірки у горах, après-ski з 18:00 до 23:00 і нічних рейвів до ранку. На цілий тиждень "Буковель" перетвориться на справжнє фестивальне містечко!

Фестиваль "Z-Games On Snow" – це результат колаборації команд "Z-Games" і "Sunny Days", які вже більше 5 років створюють найкращі зимові та літні музично-спортивні фестивалі. Саме тому, окрім насиченого музичного лайнапу, тут проходитимуть як фанові, так і спортивні активності. Справжній вибух адреналіну відбуватиметься у сноупарку на трасі 8А, де розгорнеться головне спортивне дійство фестивалю. Круті райдери, серйозні трюки, серія контестів для професіоналів і аматорів і крутий призовий фонд. Для новачків і тих, хто хоче покращити свої навички працюватиме Trick School, справжній коледж з уроками і фановими  іспитами. А для дівчат – традиційний "Girls Camp".

Родзинкою фестивалю стануть запальні змагання у крижаному басейні "Pool Jam" – масове пірнання і проїзди по озеру. Це єдині змагання, де для перемоги потрібні не стільки навики, скільки драйв, артистизм і креативний костюм.

Вхід на всі події "Z-Games On Snow" тільки за фестивальним браслетом. Вартість від 799 грн.

Детальна програма та придбання фестивальних браслетів на сайті.