OFERTELE DE PRIMĂVARĂ 2018 AU FOST PRELUNGITE PÂNĂ LA 31.05.2018

2 MAJA 2018
Ofertele de primăvară 2018 au fost prelungite până la 31.05.2018

Dragi prieteni,

În mod tradițional, în ultimele zile ale ofertelor, primim multe dintre apelurile dvs. cu privire la termenii ofertelor, regulile de utilizare, costul și termenii de achiziție.

Datorită noilor reguli pentru achiziționarea și autentificarea abonamentelor promoționale, mulți dintre clienții noștri, din diverse motive, nu au avut timp să le folosească și să ne scrie despre asta.

Prin urmare, în funcție de numeroasele dvs. solicitări, am decis să continuăm promoțiile de primăvară până la 31 mai inclusiv.

Comparativ cu luna precedentă, prețurile promoționale sunt ușor în creștere, deoarece regula "Faceți planurile mai devreme- plătiți mai ieftin" rămâne neschimbată.

"Toate și odată"

"Faceți planurile mai devreme - plătiți mai ieftin"

Fiți atenți!

Din sezonul trecut, am schimbat regulile pentru cumpărarea abonamentelor  promoționale.

De acum încolo, abonamentele promoționale pot fi achiziționate exclusiv on-line la singurul dealer oficial.

Atunci când achiziționați abonamentele promoționale on-line, va trebui să treceți printr-o scurtă procedură de autorizare și să atașați fotografia la abonamentul achiziționat. Fotografia proprietarului trebuie să fie făcută pe un fon alb. 70-80% din suprafața fotografiei ar trebui să ocupe fața proprietarului, să corespundă aspectului său modern și să fie realizată fără utilizarea retușării sau a oricărei altei  modalități de corecție. În cazul în care persoana poartă ochelari - cerințe suplimentare: sticla să nu fie  întunecată sau cu strălucire, rama nu trebuie să acopere nici o parte a ochiului. Fotografiile pentru autorizare pot fi încărcate de pe un computer, sau pot fi  făcute cu ajutorul unei camere web on-line. Abonamentul promoțional devine activ numai după procesul de autorizare și aplicarea identității  proprietarului. Schimbarea persoanei titularului abonamentului promoțional nu este posibilă.

Reamintim că în CT "Bukovel" există o regulă: 1 abonament - 1 persoană. Abonamentul este proprietatea unei persoane, în consecință, poate fi folosit numai de către el (ea). În cazul folosirii abonament ului promoțional de persoana care nu este proprietarul său înregistrat, abonamentul va fi blocat de stațiunea de securitate. Transferul unui abonament la rude apropiate, prieteni, membri ai familiei este de asemenea interzis. Subliniem că  pentru achiziționarea abonamentelor de sezon pe site-uri discutabile din mâini sau alte puncte neautorizați de vânzare, stațiunea nu este responsabilă  pentru adecvarea lor pentru utilizare. Cu toate acestea, subliniază faptul că toate promoțiile actuale și abonamentele  neutilizate care au fost achiziționate conform  ofertelor  noastre în ultimii ani, sunt valabile până la utilizarea  în totalitate fără o identificație foto .

Cumpărați abonamente promoționale. Economisiți banii, nu emoțiile.

Țara "Bukovel" vă invită.