"АРТЕК-БУКОВЕЛЬ" - 2023: БРОНЮВАННЯ ВІДКРИТО!

27 БЕРЕЗНЯ 2023
"Артек-Буковель" - 2023: бронювання відкрито!

Запрошуємо дітей на відпочинок у таборі "Артек-Буковель" у Карпатах!

Багаторічна історія, професійні вожаті, розваги на свіжому повітрі, проживання в комфортабельних котеджах, збалансоване харчування та спілкування з однолітками – це все про табір "Артек-Буковель" - 2023!

Відкрито бронювання путівок – тож сплануйте літо своєї дитини заздалегідь!

Програма кожного заїзду передбачає походи, квести, дискотеки, творчі конкурси, зустрічі з відомими особистостями, а також багато спортивних розваг: змагання, катання на велосипедах та катамаранах тощо. П’ятиразове збалансоване харчування та проживання у котеджах готелю "Bukovel Hotel" *** зі зручностями в номерах. Усе організовано так, щоб Ваша дитина відчула себе реалізованою та забула на 2 тижні про тривожність у країні!

Безпека понад усе: на території курорту Bukovel працює цілодобовий медичний центр та охорона, а вожаті пильно наглядають за розвагами дітей. Підготуйте необхідні документи перед зміною у таборі. Деталі – за посиланням.

А втім, чому б не відпочити сім’єю разом? Запрошуємо Вас у Bukovel Hotel та Bukovel Apart – сніданки та вечеря у ресторані NUMO включені у вартість проживання

Насолоджуйтесь відпочинком на Озері Молодості чи вечірнім заходом сонця, поки діти розважаються в таборі "Артек-Буковель"!

Чекаємо на Вас у серці Карпат!
Відділ бронювання:
+38 0342 59 55 46