КУБОК БУКОВЕЛЯ З ФРІ-ФАЙТУ

23 NOVEMBER 2017
Кубок Буковеля з фрі-файту

Що нового чекає глядача 8 сезону Кубка Буковеля з фрі-файту (Free-fight – Вільний бій)?

"Буковель" прагне подарувати своїм відпочиваючим тільки найкраще, саме тому у цьому році організацію турніру взяв на себе професійний бійцівський союз "PFU", а це означає підвищенні вимоги у всіх напрямках: якість боїв, суддівство, організація, трансляція, шоу та багато іншого.

Ми продовжуємо поєдинки на відкритій арені. Ноу-хау завдяки якому наш національний вид спорту неможливо сплутати ні з чим іншим. Нова арена дозволяє глядачу знаходитись ближче до місця поєдинку, а відсутність канатів чи клітки дає можливість повноцінно без перешкод насолоджуватись боєм як у стійці так і в партері. При цьому бійці повинні контролювати площадку постійно притримуючись центру, що додає динаміки бою.

В основу оцінки бою суддями ми поставили: динаміку бою, ефективність техніки, був розширений арсенал прийомів і технічних дій. Нова оцінка бою суддями спонукає файтерів увесь час проводити бій активно, чесно та видовищно, демонструючи різноманітність техніки, максимальний арсенал ударів, кидків, а також прийомів, що заставляють суперника здатись.

За всю історію проведення цього яскравого турніру, у цьому році промоутерська компанія "Peresvit" отримала найбільшу кількість заявок на участь, близько 15 кандидатів на 1 місце.

  • Отже, вас очікують тільки найкращі поєдинки найсильніших фрі-файтерів на відкритій арені;
  • Поєдинки у форматі гран-прі, які визначать кращого з кращих;
  • Бої за право володіти Чемпіонським поясом та захист титулу Чемпіона Кубка Буковеля здобутого в попередньому сезоні;
  • Ваші улюблені бійці, які перемагали в найпрестижніших турнірах Європи, СНГ та Китаю. Вони рік підвищували майстерність в очікуванні нового сезону, щоб знову "з’ясувати стосунки";

Мало? Ну тоді ми додаємо на кожний тур супер-поєдинки за участі зірок українського фрі-файту та іноземних бійців!

До того ж на вас чекає новий, популярний ведучий.

Чекаємо Вас у "Буковелі"! 1тур – 02 грудня; 2 тур – 23 грудня; 3 тур – 13 січня; 4тур - 27 січня; 5 тур – 10 лютого.

Кількість вхідних квитків обмежена.